SPAR ENERGI MED DE ENERGIEFFEKTIVASTE PRODUKTERNA

Spar Energi genom att välja de energieffektivaste produkterna som finns på den svenska marknaden.

Toptensverige.se är Naturskyddsföreningens konsumentsajt med topplistor över de energismartaste produkterna i Sverige som hjälper dig att spara energi. På sajten presenteras det absoluta toppskiktet på den svenska marknaden tillsammans med utvalda produktfakta och direktlänkar till bästa pris på nätet.
För att vara säkra på att produkterna på sajten motsvarar det verkliga utbudet i butikerna går Naturskyddsföreningen flera gånger om året igenom och uppdaterar listorna. Nya produkter med ännu bättre teknik tar sig in medan andra halkar ur.
På det sättet bidrar Top Ten till att driva produktutvecklingen framåt samtidigt som konsumenterna får vägledning till de mest energieffektiva köpen som spar energi
Att välja en energisnål produkt när en gammal är redo att bytas ut kan kanske kännas som ett futtigt bidrag för att spara energi och hjälpa klimatet. Men faktum är att skillnaden blir stor när många gör samma sak.
Skulle till exempel alla svenska hushåll skulle byta ut sin tv mot den effektivaste på Toptensverige.se skulle vi spara energi motsvarande 150 000 villors energianvändning på ett enda år.
Lär dig mer om att spara el med våra miljösmarta tips.